Kommende begivenhed

Grillen starter x. juli 2024

Traditionen tro, tænder vi op for grillen til sommer. I år tændes grillen d. x. juli og du er inviteret til en herlig grillaften. 

Kom og få lækker grillet steaks, lorem ipsum, lorem ipsum ipsum og meget mere.

Må vi præsentere vores nyhed:

Burger af sortfodsgris.

Vores “griseburger” består af 150g Iberisk gris, der stammer fra Den Iberiske Halvø. Burgeren serveres med vores egen hjemmelavet trøffelmayo, Batavia salat, soltøredde tomater og syltede rødløg.

Pris: 114,-

"30 år med tidløse klassikere og uforglemmelige øjeblikke – oplev vores legendariske diner i dag!"

Helt igennem legendarisk

24. maj 1995 åbnede Jettes Diner som den første burgerrestaurant i Svendborg.

Vi arbejdede hårdt på at få restauranten til at blive stedet, hvor man spiste en veltillavet burger med friskhakket oksekød, frisk salat og hjemmerørt mayo.

Ideen om at laver burgere, sandwich og varme retter af friske råvarer og ikke fastfood har altid været grundlaget for Jettes Diner.
Det har vist sig at være en holdbar ide.

Det var et sejt træk i starten da ingen troede på det ville gå, heller ikke banken, som dog gik med til sidst.
Det gik over alt forventning og gæsterne ville også have maden med hjem.
Den blev pakket på vores tallerkner!

En dag kom en af Piccadillys (værtshuset overfor) gæster og sagde at vi ligeså godt kunne kalde burgeren med ost og bacon for en BOB, og sådan blev det.,

Der har været mange forskellige trends undervejs, og til vegetaren, veganeren og glutenallergikeren er der selvfølgelig også burgere.

Håber i får en god oplevelse på Dineren

Åbningstider:
Mandag
12.00 – 21.00
Tirsdag
12.00 – 21.00
Onsdag
12.00 – 21.00
Torsdag
12.00 – 21.00
Fredag
12.00 – 21.00
Lørdag
12.00 – 21.00
Søndag
12.00 – 21.00

OBS!
Køkkenet lukker kl. 20.00 på hverdage og 20.30 i weekenden.
Take Away har åbent alle dage fra 12.00 - 20.00.

Tavlemenu

Vores tavleretter, som vores øvrige retter, er en hyldest til madelskere, som tror på, at gode måltider starter med de bedste ingredienser. I snart 3 årtier har vi serveret udsøgte og populære retter med råvarer fra de bedste producenter. Kom og nyd en af byens bedre madoplevelser, serveret med omhu og dedikation.

Dagens kød

Lækker og mør ribeye-steak(250g).

Severes med frisk blandet salat , små ovnbagte timian kartofler og hjemmelavet hvidløgsdressing.

208,-

Dagens fisk

Fantatisk Færøsk laks (xxx g.)

Severes med frisk blandet salt, små ovnbagte timian kartofler og hjemmelavet hvidløgsdressing.

178,-

Dagens tærte

Tærte m. Færøsk laks, rejer & spinat.

Serveres med frisk blandet salat, økologiske kartofler og hjemmelavet hvidløgsdressing.

148,-

Dagens suppe

Cremet tomatsuppe.

Serveres gerne med rejer/ kylling eller bacon, hertil brød.

98,-

Dagens vegetar/vegan ret

Squash/spinat deller.
(vegetarisk/vegansk er med hummusdressing & glutenfri bolle )

Severes med frisk blandetsalat, små ovnbagte timian kartofler og hvidløgsdressing.

148,-