// Online Marketing & Branding

Marketing le chef

Marketing le chef

Kreative digitale strategier tilsat din virksomheds brand

Oplev digital markedsføring på gourmetniveau med skræddersyede strategier, der er designet til at fremhæve din virksomheds unikke brandidentitet og styrke dens online tilstedeværelse. Fra målrettede kampagner til innovativt indhold hjælper jeg din virksomhed med at nå ud til det rette publikum, skabe engagement og konvertere leads til loyale kunder.

Bliv set, hørt og husket med effektiv online markedsføring

Få dit budskab ud og hold din virksomhed i rampelyset med stærk online markedsføring.

I en verden fyldt med digitale indtryk handler det ikke kun om at være til stede – det handler om at skille sig ud. Med målrettede strategier og kreative kampagner sørger jeg for, at dit brand ikke blot bliver bemærket, men også husket.

Fra sociale medier til søgemaskiner, hjælper jeg dig med at opbygge en stærk online tilstedeværelse, der skaber varig forbindelse med din målgruppe. Effektiv online markedsføring er nøglen til at få dit budskab frem i rampelyset og sikre, at din virksomhed forbliver top of mind.

Uanset om du har brug for en komplet marketingpakke eller blot et specifikt element, er jeg klar til at levere de løsninger, der passer til din virksomhed. Fra den første kontakt til underskrivelsen af en aftale, er mit mål at sikre, at du får præcis, hvad du har brug for.

 

Kerneområder:

Kerneområder:

SEO

Bliv synlig for dine kunder med målrettet SEO. Jeg optimerer din hjemmeside, så den rangerer bedre og gør det lettere for dine kunder at finde dig, når de søger efter dine produkter eller ydelser.

Email Marketing

Ræk direkte ud til dine kunder med personlig e-mail marketing, der konverterer. Jeg hjælper dig med at opbygge loyale kunderelationer gennem skræddersyede kampagner, der taler til dine modtagere.

Sociale Medier

Få dit brand til at skinne på sociale medier med målrettet indhold. Jeg skaber engagerende kampagner, der øger din synlighed og gør det lettere for dine kunder at interagere med dit brand.

Google Ads

Få maksimal effekt med Google Ads-kampagner. Jeg sørger for, at dine annoncer når ud til de rigtige kunder, og hjælper din virksomhed med at tiltrække flere besøgende og øge din online tilstedeværelse.

SEO

Bliv synlig for dine kunder med målrettet SEO. Jeg optimerer din hjemmeside, så den rangerer bedre og gør det lettere for dine kunder at finde dig, når de søger efter dine produkter eller ydelser.

Email Marketing

Ræk direkte ud til dine kunder med personlig e-mail marketing, der konverterer. Jeg hjælper dig med at opbygge loyale kunderelationer gennem skræddersyede kampagner, der taler til dine modtagere.

Sociale Medier

Få dit brand til at skinne på sociale medier med målrettet indhold. Jeg skaber engagerende kampagner, der øger din synlighed og gør det lettere for dine kunder at interagere med dit brand.

Google Ads

Få maksimal effekt med Google Ads-kampagner. Jeg sørger for, at dine annoncer når ud til de rigtige kunder, og hjælper din virksomhed med at tiltrække flere besøgende og øge din online tilstedeværelse.

Exceptionel vækst marketing med passion og ambitioner

Din unikke rejse til succes og vækst starter hos mig

I min verden er vækst marketing en unik og udfordrende rejse mod fantastiske resultater drevet af fokus og vision.

Hvad der virker for andre virksomheder i din branche, fungerer nødvendigvis ikke for dig. Derfor designer jeg unikke strategier, der vokser sammen med og tilpasses din virksomheds vision og ambitioner. Min dynamiske tilgang sikrer, at vi har fokus på din virksomheds udvikling, så du får løsninger, der ikke kun leverer resultater, men også understøtter din vækst i det lange løb.

Ingen vækstrejser er ens og din kan blive helt uovertruffent ved at følge disse 3 trin:

Jeg hjælper dig med at fastlægge klare og målbare mål for din online markedsføring, uanset om det handler om at øge synligheden, generere leads eller booste salget. Sammen identificerer vi din målgruppe og deres behov, så vi kan tilpasse strategien for at ramme dem præcist.
Med din unikke virksomhed i fokus, udvikler jeg en skræddersyet markedsføringsstrategi, der inkluderer SEO, sociale medier, content marketing og e-mail marketing. Jeg bruger data og indsigt til at skabe engagerende indhold og kampagner, der appellerer til din målgruppe og opfordrer dem til handling.
Jeg sørger for at overvåge resultaterne af dine kampagner ved hjælp af avancerede analysetools. Ved at måle nøgleparametre som trafik, konverteringsrater og engagement, kan vi justere strategien sammen for at forbedre resultaterne og maksimere din investering i online markedsføring.

Hvad skal der til for at komme i mål?

Analytics

Data, indsigter, analyser

Jeg bruger analytics til at analysere og forstå data samt kundeadfærd, så vi kan justere og forbedre strategien for at opnå bedre resultater.

Brand strategi

Identitet, positionering, differentiering

Min tilgang til brandstrategi handler om at dykke ned i din virksomheds kerneværdier og mål for at skabe en tydelig identitet og strategisk positionering.

network

Digital strategi

Planlægning, eksekvering, optimering

En effektiv digital strategi handler om at skabe en solid og dynamisk plan, der konstant tilpasses, så din virksomhed altid er foran og får mest muligt ud af den digitale indsats.

ai

Kunstig Intelligens

Dataanalyse, automatisering, læring

Ved at anvende AI kan vi revolutionere, hvordan marketingdata analyseres og bruges, hvilket sikrer, at marketingindsatsen både er effektiv og relevant.

No-code udvikling

Visuel opbygning, fleksibilitet, effektivitet

No-code udvikling muliggør hurtig opbygning af effektive digitale løsninger gennem visuelle værktøjer, hvilket eliminerer behovet for dyre udviklingstimer.

Teknisk SEO

Hastighed, struktur, indeksering

Med teknisk SEO sikrer jeg, at din hjemmeside er optimeret for hurtig indlæsning og korrekt struktur, hvilket forbedrer brugeroplevelsen og derved også en effektiv indeksering.

pin

Lokal SEO

Lokal synlighed, geografisk målretning, kundetiltrækning

Gennem strategisk brug af lokale optegnelser og anmeldelser forbedrer jeg chancerne for at tiltrække kunder, der søger efter relevante tjenester i deres nærområde.

On-site SEO

Kvalitetsindhold, brugeroplevelse, søgeordsoptimering

On-site SEO fokuserer på at optimere eksisterende indhold og eller skabe nyt kvalitetsindhold, der engagerer besøgende, samtidig med at det er optimeret for relevante søgeord.

Off-site SEO

Backlinks, samarbejder, netværksopbygning

Gennem strategiske samarbejder og netværksopbygning skaber jeg muligheder for at promovere dit brand, hvilket ikke kun øger trafik til din hjemmeside, men også forbedrer din samlede online tilstedeværelse.

Få en stærk ekstern marketing medarbejder på abonnement 

Har du brug for hjælp til fx. optimering, annoncering, vedligeholdelse og copy writing, men ikke har ressourcerne til at ansætte en fast medarbejder?

Jeg tilbyder et effektivt og fleksibelt samarbejde, hvor vi arbejder tæt sammen for at opnå dine mål og ambitioner. Du får ekspertviden lige ved hånden og opnår frihed til at justere din marketingindsats efter behov, uden at skulle bekymre dig om tunge faste løn- og øvrige udgifter, der ofte følger med interne medarbejdere.

Du betaler kun for den tid, der bliver brugt på den aftalte opgave, hvilket giver dig fuld økonomisk fleksibilitet. Det er en løsning, der både sikrer kvalitet og store besparelser.

Når du vælger mig som din eksterne marketingpartner, får du en alsidig og dedikeret specialist, der bliver en integreret del af din virksomhed. Jeg kan enten arbejde direkte fra jeres kontor eller bidrage remote fra mit eget kontor, alt efter hvad der passer bedst.

Oftest stillede spørgsmål

Når du vælger at arbejde med mig som din eksterne marketingpartner, får du en kollega og partner med mere end 10 års erfaring og suveræne digitale kompetencer for en betydelig lavere pris ifht. en fuldtidsmedarbejder.

I stedet for at skulle ansætte en fuldtidsmedarbejder, der ville koste dig over 30.000 kr. om måneden og med ansættelses- og opsigelsesbetingelser, kan du til en hver tid opsige vores samarbejdet og dermed holde omkostningerne i skak, hvis der skulle opstå nedgang i behov og lign.

Det giver dig en nemmere håndtering af dit budget og sikrer, at dine markedsføringsprojekter altid får den nødvendige opmærksomhed fra en erfaren professionel.

Med min baggrund hos flere marketing bureauer og som freelance digital designer har jeg stiftet bekendtskab med en bred vifte af brancher og kan dermed tilbyde en dybdegående viden og en omfattende værktøjskasse, der sikrer effektivitet og resultater.

Igennem min passioneret ekspertise får du også en specialiseret og forretningsorienteret tilgang til markedsføring, der rækker længere end, hvad man typisk kan forvente fra interne medarbejdere.

Når du vælger mit marketingabonnement, får du fleksibel adgang til en bred palette af digitale marketingydelser og du kan selv bestemme, hvordan de tilgængelige timer skal bruges.

Om det er SEO, SEM, sociale medier, optimering, copy writing, grafisk design, vedligeholdelse eller noget mere specifikt som hjemmesidedesign og udvikling af funktioner, så finder vi i samarbejde frem til den mest optimale plan.

Har du ikke en fast plan for, hvordan timerne skal fordeles, kan jeg vurdere, hvilke indsatser der vil skabe mest værdi, og fordele timerne efter din virksomheds behov.

Ubrugte timer kan desuden overføres til fremtidige måneder, så du aldrig mister muligheden for at få arbejdet gjort, når behovet opstår.

Min service er ideel til små og mellemstore virksomheder, der har brug for kvalificeret online markedsføring, men uden behov for en fast medarbejder på fuldtid. Den er også perfekt for virksomheder, der ønsker at styrke deres markedsføringsindsats uden at forpligte sig til faste omkostninger.

Uanset branche kan du drage fordel af min erfaring og få de resultater, der fører dig tættere på dine markedsføringsmål.

Anbefalet, anerkendt og altid kvalitetssikret...

Gennem årene har jeg været beæret over at arbejde med både små og store kunder. Her er nogle få fremhævede engagementer...

Tips & tricks til online markedsføring og branding

Bliv inspireret og find guides til at blive klogere på online markedsføring.

Lad os starte et projekt sammen

Kontakt mig for tilbud, sparring, samarbejde - eller noget helt fjerde.
Jeg ser frem til høre om dit ambitiøse projekt og koncept.

Send mig en besked

Slå på tråden

Send mig en besked

Exceptionel vækst marketing starter med en dialog med mig.

Udfyld formularen og jeg vender tilbage inden for 24 timer.

Du kan også få et prisoverslag på under 2 min.

Hvilken online løsning har du?
Hvor mange ansatte har din virksomhed?
Hvilken online marketing indsats ønsker du?
Hvad ønsker du hjælp til?
Har du brug også brug for en ny hjemmeside/webshop?

Modtag en gratis og uforpligtende CRO analyse

Er du i tvivl om noget er du meget velkommen til at kontakte mig. Du har også mulighed for at finde tips & tricks samt hente inspiration til, hvordan du starter og driver en sund ecommerce butik i min blog.

Slå på tråden

Send mig en besked

Kom i mål med dine online markedsføringsindsatser med min hjælp.

Udfyld formularen og jeg vender tilbage inden for 24 timer.

Du kan også få et prisoverslag på under 2 min.

Hvilken online løsning har du?
Hvor mange ansatte har din virksomhed?
Hvilken online marketing indsats ønsker du?
Hvad ønsker du hjælp til?
Beskriv gerne dine udfordringer og ønsker til hjælp

Modtag en gratis og uforpligtende CRO analyse

Er du i tvivl om noget er du meget velkommen til at kontakte mig. Du har også mulighed for at finde tips & tricks samt hente inspiration til, hvordan du starter og driver en sund ecommerce butik i min blog.

Slå på tråden

Send mig en besked

Slå på tråden

Send mig en besked

Slå på tråden

Send mig en besked

En hjemmeside i verdensklasse starter med en uforpligtende dialog

Udfyld formularen og jeg vender tilbage inden for 24 timer.

Du kan også få et prisoverslag på under 2 min.

Hvor mange ansatte er der i din virksomhed?
Hvad er formålet med den nye hjemmeside?
Ønsker du hjælp til tekst, logo, billeder m.v.?
Ønsker du hjælp til online markedsføring?

Modtag en gratis og uforpligtende CRO analyse

Er du i tvivl om noget er du meget velkommen til at kontakte mig. Du har også mulighed for at finde tips & tricks samt hente inspiration til, hvordan du starter og driver en sund ecommerce butik i min blog.

Webshops med høj kurs

Hos mig får du alle nødvendige integrationer og værktøjer for, at din webshop kan vækste fra dag ét. Lad dine ambitioner vokse med en all inclusive Ecommerce løsning.

Modtag en gratis og uforpligtende CRO analyse

Er du i tvivl om noget er du meget velkommen til at kontakte mig. Du har også mulighed for at finde tips & tricks samt hente inspiration til, hvordan du starter og driver en sund ecommerce butik i min blog.